264, 475 views

874 Likes   63 Dislikes


Darso feat Rina Rose - Ih Kangen (Official Video Clip)
Bentang-Bentang

Bentang-Bentang

Published on 2 years ago




Cipt. Dose Hudaya
DH Production Indonesia



asep sulaeman

asep sulaeman . 3 days ago

Alah sora na mni has pisan almarhum

Agus Susanto

Agus Susanto . 6 days ago

2019 hadiir

Yunda' Z

Yunda' Z . 7 days ago

Kngen lagu ieu....suara 2019 mana....๐Ÿ˜Š

Arya Putra

Arya Putra . 1 week ago

Mantap pisannn

Jibril Al Azis

Jibril Al Azis . 3 weeks ago

Mantap

Hend Setyawan

Hend Setyawan . 4 weeks ago

Masih aya nu ngadangukeun bari maca komenan ๐Ÿ˜€โœŒ๐Ÿผ

fuji iswanto

fuji iswanto . 4 weeks ago

2019

Asep Mulyana

Asep Mulyana . 1 month ago

michael jakson na indonesia

robet 1075

robet 1075 . 1 month ago

2019 iihh kangeun

Entin Kartini

Entin Kartini . 1 month ago

Sae pisan ciri has suantena kantenan nguping lg bulan nyengseriken aduh pokona mh sok hoyong ngarampayak we aduh asa kasuat hate teh

Entin Kartini

Entin Kartini . 1 month ago

Aduh suantena teu aya nu nyamian

Entin Kartini

Entin Kartini . 1 month ago

Asa seger nya ari nguping ken lgu lgu darso

Obet Sugara1993

Obet Sugara1993 . 1 month ago

2019 hadir

deden ramdani

deden ramdani . 2 months ago

marana urang sunda ? manya ngan 200rb nu nonton

Nurmela Rohman

Nurmela Rohman . 2 months ago

Kameumeut pisan... Desember 2019

Agung Tri sugiato

Agung Tri sugiato . 2 months ago

Abdi ti Sunda bogor.. Lagu na meuni ngeunah... Kangen ka seseorang...

Thean Rr

Thean Rr . 2 months ago

Meni ngahelas inget kanu di lemur Kangeeeeen Sono pisaaaaan ka si manehna

Ovick Jb

Ovick Jb . 2 months ago

17 DESEMBER 2018 masih ngadangukeun

Agy Rahmat

Agy Rahmat . 2 months ago

Desember 2018 masih ngupingkeun โ˜๏ธ

Simply Research

Simply Research . 2 months ago

Mantap

Andras Chureth

Andras Chureth . 3 months ago

Pd bacot apa kue???

Dedy wong pratama

Dedy wong pratama . 3 months ago

Kangen sama orang Sunda ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ’—

Desy Dahlia

Desy Dahlia . 3 months ago

ihhh jdi kngen sma suami

addi frans

addi frans . 4 months ago

Legend....akang darso, abah dose hudaya sh...

Andri Red

Andri Red . 4 months ago

2018 masih di dangukeun ku balarea Cing ditampi iman islamna yaallah๐Ÿ˜ข maestro sunda teaya gentosna

Andi #247

Andi #247 . 5 months ago

Janten emut masalalu..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

Maiya Septian ruchiyat

Maiya Septian ruchiyat . 5 months ago

master for Sundanese songs throughout the ages #reueus janten urang Sunda..

Dimas Maulana46

Dimas Maulana46 . 5 months ago

bangga jadi orang sunda

Dwi Supar

Dwi Supar . 5 months ago

Ihhhhh kangen.... kaangen banget ka manehna... sayyyyyy

Cheko Ase

Cheko Ase . 5 months ago

Matak lagu sunda nyeredet kna hate emut nu jadi kolot

Solihin Aja

Solihin Aja . 6 months ago

Raosseun lagu Sunda jempling Kana hate

Anton Mahesa

Anton Mahesa . 6 months ago

kangen kangen๐Ÿ˜‚

Andri Mahendra

Andri Mahendra . 6 months ago

Rarayna bohayna demplona..aweeu

Resti Nurcahyani

Resti Nurcahyani . 6 months ago

Iiiiihhhh kangen ka maneh na๐Ÿ˜…

Febry Koswara

Febry Koswara . 7 months ago

iihhh kangen ka manehna iihhh kangen. kangen banget ka manehna ngolebat bayang โ€“ bayang meni kerep teu liren โ€“ liren nyeredet ngageter ngalamun seseblakan saayy. iihhh kangen. iihhh kangen ka manehna iihhh kangen. kangen banget ka manehna geulisna luar dalam di luar hade di dalam oke rarayna, bohayna, bageurna moal misleuk saayy. demi cinta na hate demi rasa na dada hayang geura. der. bulan madu. ditahan โ€“ tahan sumpah mati teu katahan dibendung kapegung sirah leneng asa baluweng dihalang โ€“ halang sumpah mati cadu mulang pilihan nu paheut moal robah moal goyah adudududuh emaa. adudududuh bapa. geura โ€“ geuraโ€ฆ der. tikahkeun kami.

Andre Ezzal

Andre Ezzal . 7 months ago

Wonogiri hadir

unyil ablaho

unyil ablaho . 7 months ago

kangen ka orang kaler wkowokwok

Safa Natasha

Safa Natasha . 8 months ago

Ihhh kangen...kangen kamanehna๐Ÿ˜๐Ÿ˜œ

Djunaedi 301078

Djunaedi 301078 . 8 months ago

Kang darso is the best

Rina Octora

Rina Octora . 8 months ago

Lagu kameumeut pisan..

Cokieh 777

Cokieh 777 . 9 months ago

Pop sunda legend,,,

Zikri Ramadhan

Zikri Ramadhan . 9 months ago

kangen kabogoh batur euy hahaha

Ratna Wulan

Ratna Wulan . 9 months ago

iIh...jNtEn..eMut...ka...kMpUNg

Ratna Wulan

Ratna Wulan . 9 months ago

aLayeH....eMut..ka si..Aa...

rian syah

rian syah . 9 months ago

Emuttt kasaha nya? Hohoho ada istri saya d hadapan saya jadi saya ga berani ngomong nya

muhammad arief

muhammad arief . 10 months ago

2018 april msih di dangukeun๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

CahyaFazar Nurdiansyah

CahyaFazar Nurdiansyah . 11 months ago

mantap

Bambang Beef

Bambang Beef . 11 months ago

Bangga jdi urang sunda

Iman Syarifuddin

Iman Syarifuddin . 1 year ago

ngeunaheun euy jaman baheula laguna ge

sa'an sUpriadi

sa'an sUpriadi . 1 year ago

Kangn ka neng konah lh.. Hanas ku aing di putuskn.. Ari kngeeen na te lengit" anyiiirrrr...



Report form


Related Videos





Copyright ยฉ 2019 YoutubeID. All Rights Reserved
Made with by YT-API.COM