Search Results for "Aplikasi Kesehatan Ios"
7 Aplikasi Kesehatan Terbaik di Android & iOS #generasimilenial
06:47
generasimilenial - Aplikasi kesehatan dapat membantu kamu yang sibuk berkegiatan sehari-hari untuk tetap memperhatikan kesehatan, termasuk makan lebih...
9 months ago - 3,485 views
Aplikasi bawaan iphone ios 11.4 yang terbaru
09:09
Hampir semua orang yang memiliki hp iphone tidak pernah memperhatikan aplikasi bawaan yang telah diinstal kan dari perusahaan hp tersebut termasuk jug...
3 years ago - 10,998 views
iOS iPhone HEALTH APP TUTORIAL
03:35
iOS 8 Health App and how it works Buy a The7WG hat here - http://www.the7wgstore.com Donate: https://goo.gl/etMjbx Twitter: https://twitter.com/The7WG...
7 years ago - 721,085 views
Get to know the Health app on your iPhone - Apple Support
02:36
Track your health and fitness and motivate yourself to reach your goals, with personalized data and interactive charts in the Health app in iOS 13. To...
2 years ago - 398,669 views
7 Aplikasi Kesehatan Terbaik di Android & iOS
06:31
Aplikasi kesehatan dapat membantu kamu yang sibuk berkegiatan sehari-hari untuk tetap memperhatikan kesehatan, termasuk makan lebih teratur, olahraga ...
1 week ago - 1 views
All the Health & Fitness Features in iOS 13 & watchOS 6
06:59
Apple is doubling down on health with iOS 13 and watchOS 6. There are several new features and quality of life improvements coming to iPhone and Apple...
2 years ago - 107,628 views
Aplikasi Bermanfaat untuk iPhone yang Wajib Kalian Punya | Nonton Sampai Selesai !!!
11:21
Hallo guys welcome back to my youtube channel. Di video kali ini gue akan share dan kasih tau kalian Aplikasi Bermanfaat untuk iPhone yang Wajib Kalia...
6 months ago - 15,640 views
How to set up Medical ID on iPhone and iPod touch — Apple Support
01:05
Medical ID keeps important medical information and emergency contacts accessible on your iPhone, without needing a passcode. To learn more about this ...
4 months ago - 55,851 views
The NIOSH Sound Level Meter app for iOS Devices – Features & Instructions
06:25
The NIOSH Sound Level Meter (SLM) app for iOS devices can be used by safety and health professionals and industrial hygienists to assess risks, simila...
4 years ago - 9,608 views
iOS 14 is Out! - What's New? (Over 100 New Features)
42:09
iOS 14 has been released to all supported devices. iOS 14 features widgets, and app library, updates to Siri, voice calls, Safari as well as over 200 ...
1 year ago - 990,999 views
Review Freeletics App - IOS (Aplikasi Olahraga) | 2020
15:31
Freeletics merupakan aplikasi olahraga yang sangat lengkap untuk dirumah teman-teman dapat menggunakan peralatan maupun tidak dan harganya cukup ...
1 year ago - 337 views
PRACTO: Aplikasi layanan kesehatan untuk Android dan IOS (Indonesia)
03:37
Layanan kesehatan yang diklaim terbesar di Asia, Practo kini hadir untuk platform Android dan IOS. Hadir dalam bahasa Indonesia Practo siap membawa .....
6 years ago - 957 views
iOS 15 Tips and Tricks for Your iPhone!
16:14
With the release of iOS 15 and iPadOS 15 on September 20, Apple introduced millions of users to several of its new tentpole features for iPhone and iP...
1 week ago - 43,841 views
Review Carrot Fit App - IOS (Aplikasi Olahraga) | 2020
06:32
Carrot Fit adalah aplikasi olahraga untuk orang-orang yang mempunyai waktu terbatas 7-14 menit per sesi latihan. Menariknya aplikasi ini hadirnya tekn...
1 year ago - 142 views
How to use Cycle Tracking on your iPhone — Apple Support
02:10
Log important information about your menstrual cycle, and get alerts about your upcoming period and fertile window. Here's how to use Cycle Tracking i...
2 years ago - 71,892 views
TEMA MIRIP iPHONE TERBARU !! 💞 4 REKOMENDASI TEMA iOS TEMBUS APLIKASI
13:32
Assalamuallaikum wr wb... Di video kali ini kita akan review tema Xiaomi mirip iPhone atau tema iOS, ok walaupun tema ini nggag tembus di aplikasi wha...
3 days ago - 2,554 views
Working Out The iPhone 6 Health App | Mashable
00:23
There's a new Health app that comes preloaded on the iPhone 6. The App works with the iPhone's activity sensors and the new M8 motion coprocessor (an ...
7 years ago - 48,853 views
7 Aplikasi Pendeteksi Radiasi Terbaik untuk Android dan iOS
07:20
Paparan radiasi smartphone memang sudah sejak lama menjadi perhatian banyak orang, terutama bagi para penggunanya. Namun, seringkali kita tidak ...
7 months ago - 3,046 views
New health app in IOS 8
01:55
In this video I show you how the new health app in IOS 8 works using third-party health applications.
7 years ago - 14,757 views
Review WaterMinder App - IOS (Aplikasi Pengingat Minum) | 2020
08:55
WaterMinder merupakan aplikasi yang digunakan sebagai pengingat untuk minum air agar tubuh selalu dalam kondisi terhidrasi. Mempunyai fitur yang lengk...
1 year ago - 349 views
iOS 15 is Out! - What's New?
01:03:05
iOS 15 released for all supported devices and brings with it a many new changes and updates for iPhone and iPad. iOS 15 brings updates to FaceTime, Sa...
4 weeks ago - 1,381,348 views
Download Aplikasi Idnplay Ios
01:36
Cara untuk mendownload aplikasi tersebut dapat anda lakukan dengan mudah jika anda bisa mengikuti langkah - langkah ini. Jika anda sudah bisa ...
2 years ago - 46 views
Aplikasi Yang Sangat Bermanfaat [very usefull apps] for iOS
04:54
Battery Life adalah aplikasi untuk melihat beragam data seputar kapasitas, penggunaan dan daya tahan baterai di iPhone atua iPad. Buruan instal, grati...
4 years ago - 17,881 views
11 Fitur KEREN di iPhone yang Mungkin Kamu Gak Tahu!
06:56
iPhone itu punya banyak banget fitur. Kecil-kecil memang, tapi berguna sekaligus gak banyak yang pake. Jadi ada berapa yang udah kamu tau? #iPhone ...
7 months ago - 81,864 views
WAJIB TAHU ! Cinematic Mode Iphone di Android
07:09
INI DIA ! Cara bikin Cinematic mode ala ala iphone di android, tutorial lengkap cinematic mode iphone 13 di android. Bisa biki background blur . Follo...
2 days ago - 7,693 views
iOS 14 Full Review: 300+ Features & Changes !
44:03
iOS 14 full review, over 300 iOS 14 features & changes. iOS 14 beta is here bringing a lot of new features and changes. In this video you will see an ...
1 year ago - 19,106 views
Tutorial IOS Swift : Membuat Aplikasi IOS Pertama
18:09
Tutorial membuat aplikasi ios pertama menggunakan Xcode, pada video ini anda akan belajar : 1. Mengoneksikan UI dengan Backend Swift 2. Memahami ...
2 years ago - 2,494 views
iOS 8 Health App hands on | Rachybop
04:32
iOS 8 Health App hands on | Rachybop ** Support my channel on Patreon: http://www.patreon.com/rachybop My main channel page: ...
7 years ago - 10,942 views
Apple iOS 14 review
05:11
Check out the feature highlights of the latest iOS 14. Chances are you've already downloaded the update but make sure you watch our video just so you ...
1 year ago - 42,677 views
iOS 10 update makes it easy to become an organ donor (CNET Update)
01:16
Watch more episodes of CNET Update: http://bit.ly/1M6Q5xn A new feature in Apple's Health app will allow iOS users to become a part of a US registry o...
5 years ago - 20,103 views





  • Copyright © 2021 YoutubeID. All Rights Reserved
    Made with by YT-API.COM